Siirry sisältöön

Yritys

Sanria Oy on perustettu vuonna 2015. Yrityksen alkumetreillä toiminta keskittyi pääkaupunkiseudun rakennusliikkeiden eri tehtävissä toimimiseen. Alun jälkeen yritys on ennättänyt olla mukana myös varsin vastuullisissa ja haastavissa tehtävissä, kuten valtiollisen turvaluokituksen korjaus- ja uudistushankkeissa.

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta kokemus ja asiantuntemus vaikuttavat taustalla vahvasti. Perinteikkääseen rakentajasukuun kuuluvan toimitusjohtaja Henri Pietarisen kokemus rakennusalasta on laaja. Hän on vuosina 2005–2011 luotsannut isoisänsä ja isänsä aikanaan perustamaa rakennusalan yritystä ja opiskellut samanaikaisesti rakennusinsinööriksi.

Arvoina avoimuus, luottamus ja vastuullisuus

Alalla koetut onnistumiset ja vastoinkäymiset ovat opettaneet Pietariselle paljon rakentamisesta, ja ennen kaikkea rehellisyydestä ja sinnikkyydestä. Luottamus ja vastuullisuus ovatkin tärkeimpiä Sanria Oy:n toimintaa määrittäviä arvoja.

Kiivastahtisen rakennustuotannon aikana on tärkeää kiinnittää huomiota rakennusterveyteen. Alan ammattilaisina voimme vakuuttaa tuntevamme rakennusten riskikohdat ja niiden ihmisille aiheuttamat haitalliset vaikutukset.

Sanrian missiona on palvella ja auttaa ihmisiä arjen asumisen haasteissa. Pyrimme luomaan turvaa avoimuuden ja inhimillisyyden kautta. Teemme työtä rakennustutkimusalan avoimuuden lisäämisen puolesta ja tahtomme on kehittää alamme tutkimusmenetelmiä. Olemmekin mukana tukemassa rakennusfysiikan tieteellistä tutkimusta ja mittauslaitteistojen kehittämistä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.